אריזות לשוקולד "גליתא"

 אריזות לשוקולד "גליתא"

פרויקט הגמר של התלמידה: אלכס פולונסקי

המורה המנחה: עינת יוגב

בית הספר הרב תחומי חדרה למדעים ולאמנויות

על הנושא

עיצוב אריזה למוצר שהוא מותג ישראלי "שוקולד "גליתא", המציע מגוון גדול של מתנות וחבילות שי לכל אירוע וסדנאות למבקרים. המוטו של החברה להמתיק לאנשים את החיים, צבעוניות המוצר, הפעילויות הרבות סביב השוקולד ואיכותו,  השפיעו על התלמידה אלכס פולונסקי לחקור את המקום ואת האריזות המגוונות והצבעוניות שמושכות את העין. " בחרתי לעצב אריזה לתוצרים של סדנאות השוקולד תוך חשיבה על כל הגורמים הקשורים באריזת שוקולד. המוצר ישדר טעם של שוקולד משובח".

שוקולד "גליתא" - לארוז ולקחת הביתה

 התלמידה אלכס התרשמה שבכל מוצרי החברה הושקעה מחשבה רבה למעט האריזות המוצרים שמיוצרים בסדנאות, הפרלינים בטעמים שונים נארזים באריזת פלסטיק פשוטה, ללא התייחסות לייחודו של המקום, לצבעים, ללוגו ולעיצוב הגרפי והפרלינים בטעמים השונים מתערבבים. על כן בחרה אלכס לעצב אריזה מודולרית המאפשרת הפרדה בין הטעמים השונים, נוחה לנשיאה המיוצרת מחומרים הניתנים למחזור, ובד בבד שומרת על צבעוניות המוצר ומחזקת את ייחודו כמוצר כחול לבן. הפתרון שהציעה הוא אריזה הממתיקה את החיים למבקרי המקום ומפרסמת בדרך שונה שוקולד ישראלי איכותי.

 במצגת מופיע תהליך העבודה של אלכס פולונסקי, החל מזיהוי הצורך, דרך איסוף המידע, הסקיצות הראשונות, התמודדות עם הבעיות שצצו בדרך וכלה במוצר הסופי.

תמונות

בחירת הפתרון הטוב ביותר
בחירת הפתרון הטוב ביותר
פיתוח המוצר ובנית מודלים
פיתוח המוצר ובנית מודלים
המוצר הסופי
המוצר הסופי
יש לכם רעיון?
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים-
שתפו ועזרו לתלמידים להיות מרוצים !

אולי תתעניינו גם ב...

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.