דרכים חווייתיות להעמקת הידע התאורטי בנושא תזונה בריאה במקומות שונים בארץ.
עקרונות לתזונה בריאה
הקניית ידע ומיומנויות ועיצוב התנהגות בריאותית מאוזנת תוך הכרת השפעות הסוכר על הבריאות שלנו ועל התפתחות ההשמנה העולמית, הכרת המודעות לצורך בהפחתת צריכת הסוכר במהלך היום ובחירה בתחליפים מזינים יותר, היכרות עם כלים להבחנה בין מזון טבעי למזון מעובד ואולטרה-מעובד.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
חזרה לראש הדף
סיור לימודי
אולי תתעניינו גם ב...
שמירה על היגיינה אישית וסביבתית
היגיינה לכיתה ג: שמירה על היגיינה מקטינה את הסיכון להעביר חיידקים ונגיפים ממקום למקום וכך מונעת הידבקות במחלות.
שמירה על ניקיון אישי וסביבתי
היגיינה לכיתה ו: שמירה על היגיינה מקטינה את הסיכון להעביר חיידקים ונגיפים ממקום למקום וכך מונעת הידבקות במחלות
שמירה על היגיינה אישית וסביבתית
היגיינה לכיתה א: הגברת מודעות לשמירה על היגיינה אישית וסביבתית
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!