דלג אל

הצהרת נגישות

עקרונות לתזונה בריאה

עקרונות לתזונה בריאה - כיתה ג

הקניית ידע ומיומנויות ועיצוב התנהגות בריאותית מאוזנת תוך היכרות עם יתרונותיהם הבריאותיים של פירות וירקות, היכרות עם הדרכים לשילוב ממגוון הקטניות בתפריט היומי והשבועי.

שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים

כיתה
נושא מרכזי
{{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
אחלה שיעור
הכנתם לכיתה שיעור
מקורי ומעניין?
אל תשמרו אותו לעצמכם.
שתפו אותנו!
המרחב הפדגוגי

 נא למלא שדה זה

אולי תתעניינו גם ב...

שמירה על היגיינה אישית וסביבתית
היגיינה לכיתה ג: שמירה על היגיינה מקטינה את הסיכון להעביר חיידקים ונגיפים ממקום למקום וכך מונעת הידבקות במחלות.
עקרונות לתזונה בריאה
תזונה לכיתה ה: טיפוח ויישום של תזונה בריאה
שמירה על ניקיון אישי וסביבתי
היגיינה לכיתה ו: שמירה על היגיינה מקטינה את הסיכון להעביר חיידקים ונגיפים ממקום למקום וכך מונעת הידבקות במחלות
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.