דלג אל

במה מחוננת ליצירה בקולנוע תשע"ט – יסודי

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

נושאים ותחומי דעת:
קולנוע ואנימציה
פדגוגיות יעודיות:
יצירתיות, למידה עצמאית
מסגרות חינוכיות:
כיתות מחוננים, מרכזי מחוננים
שלבי חינוך:
יסודי
סוגי התוכן:
סרטון
פותח ע"י:
קרן פרידור
שפה:
עברית

סרטונים שהפיקו קבוצות תלמידים במסגרות מחוננים במסגרת תוכנית הבמה המחוננת ליצירה בקולנוע ובאנימציה, תשע"ט

במה מחוננת ליצירה בקולנוע ואנימציה היא מיזם משותף של האגף למחוננים ולמצטיינים במשרד החינוך ושל מחלקת החינוך בסינמטק תל אביב.

בשנת הלימודים תשע"ט השתתפו במיזם תלמידים מחוננים מ-25 מרכזים וכיתות מחוננים ברחבי הארץ בכיתות ה׳-י׳.

התלמידים מגיעים ממגוון מגזרים ויישובים ברחבי הארץ –אשדוד, חדרה, חולון, חיפה, מטה בנימין, מעלה אדומים, נצרת, רמת השרון, שפרעם ותל אביב.

במסגרת הבמה, התקיים יום עיון וירטואלי בחודש דצמבר, ובמסגרתו העבירה כל קבוצה פיץ' מצולם של הרעיון לסרט שיופק במהלך שנת הלימודים. את שלב הפיצ'ינג ליוו היוצרים קובי מחט, נורית יעקבס ינון, חנן קמינסקי ומייסלון חמוד. היוצרים צפו בפיצ'ים המצולמים וכיוונו את התלמידים לקראת פיתוח התסריט.

במהלך השנה הופקו במסגרת המיזם 38 סרטי קולנוע ואנימציה.

אולי תתעניינו גם ב...

אסטרטגיות חשיבה מסדר גבוה – מסמך מנחה
איך הופכם את פיתוח החשיבה למטרה מודעת וגלויה במסגרת הוראת התוכן הלימודי?
למידה מכוונת תוצר בחינוך סביבתי
פעילות התנסותית בתחום החינוך הסביבתי לבחירתם של תלמידים מחוננים ומצטיינים ולתלמידים נוספים סקרנים ובעלי יכולות גבוהות בכיתה ההטרוגנית
הפסיכולוגיה של החושים
כיצד קשור עולם החוויה הפנימי אל החושים – שער הכניסה אל התודעה?
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.