העשרה - ראש השנה מנקודת מבט ביולוגית

כיצד מזהים דבש מזויף? מה הקשר בין דבש למערכת העצבים? כיצד מכינים יין אדום? ולמה הגפילטע פיש שלנו הגיע לנהרות אוסטרליה?
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
סרטונים ומידע
אולי תתעניינו גם ב...
העשרה - לקט ביולוגי לחנוכה
על אור והשפעתו על אורגניזמים, על סופגניות ותהליכים ביוכימיים ועל ניסים ונפלאות ביולוגיים
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!