דלג אל

צילום: מחוון במקצוע המוביל אופטיקה יישומית בצילום

חזרה
אופטיקה יישומית בצילום

אופטיקה יישומית בצילום
סמל שאלון ראשי 5 יח"ל 814-580
מורכב משאלונים 814-283 + 814-367

סמל שאלון: 814-283 משקל 30%
הדיווח לתשלום באמצעות האפליקציה למרב"ד.מטלות הביצוע יהיו על פי המרכיבים שלהלן:
מרכיב 1: 25% ידע
מרכיב 2: 25% יישום
מרכיב 3: 15% אקטואליות ורלוונטיות
מרכיב 4: 10% פרזנטציה
מרכיב 5: 15% עקביות, עמידה ביעדים והתמדה (עבודה עקבית לאורך השנה)
מרכיב 6: 10% הגנה על הפרוייקט
הערה: מורים שיבנו ויעריכו בחינה על פי מחוון שונה, ידווחו ע"ג המערכת הבית ספרית לא לתשלום!
* שימו לב, כי השאלון אינו עומד בפני עצמו!

יש לפעול על פי ההנחיות המפורטות בנושא זה בשולחן המפמ"ר.

סמל שאלון ראשי 5 יח"ל 832-580
משקל 70%
סמל שאלון: 814-367

מקצוע התמחות: מערכות צילום
מערכות צילום 3 יח"ל (סמל שאלון 871387)

מחוון ההערכה (מעודכן) לפרויקט צילומי 3 יח"ל:
מרכיב 1: 15% פרויקטון י'א
מרכיב 2: 30% ספר פרויקט
מרכיב 3: 15% העמקה תיאורטית במקורות השראה
מרכיב 4: 10% צילומים משלימים
מרכיב 5: 15% מקצועיות
מרכיב 5: 15% איכות וגימור תוצר סופי

מערכות צילום 5 יח"ל (סמל שאלון 871589)​

מחוון ההערכה (מעודכן) לפרויקט צילומי 5 יח':
מרכיבי הערכה הדיפרנציאליים להתמחות בשאלון זה.

חלוקת המרכיבים
100% ציון בחינה מחולק באופן הבא:
מרכיב 1: 10% פרויקטון יא'
מרכיב 2: 20% ספר פרויקט במרחב האינטרנטי.
מרכיב 3: 15% פרסום ושיתוף ברשת חברתית
מרכיב 4: 20% העמקה במקורות השראה
מרכיב 5: 15% מקצועיות ואיכות תוצר סופי
מרכיב 6: 20% הגנת התלמיד על הפרוייקט מול בוחן

אולי תתעניינו גם ב...

מדיה ופרסום: התמחות בהפקות בתקשורת אלקטרונית-3110
מגמת מדיה ופרסום - התמחות בהפקות בתקשורת אלקטרונית-3110
מגמת מדיה ופרסום
עושים תקשורת - מגמת מדיה ופרסום 3110 3120 - על אודות המגמה
בחינות המגמה
עושים תקשורת, טכנולוגיות תקשורת - בחינות המגמה
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.