מבנה בחינות הבגרות ומספרי הבחינות המפורסמים בקובץ השאלונים הינם באחריות אגף הבחינות נכון לשנת תשפ"א. יש לוודא את המידע המוצג להלן בפרסומי אגף הבחינות.
ציוני הערכה בית ספרית הן בכפוף להרשאות בית הספר מטעם אגף הבחינות, למתן ציונים אלו.
בהתאם לרפורמה, החל משנת תשע"ה תוכנית הלימודים במגמת מלונאות מחולקת לנושאים שהציון עליהם יינתן בהערכה חיצונית (בחינת בגרות בהיקף של 70%) ונושאים אשר הציון עליהם יינתן בהערכה בית ספרית (30%) על פי הפירוט הבא:
יש לשים לב כי הבחינות בהתמחות הן או ל 3 יח"ל או ל 5 ייח"ל בלבד.
בישול מלונאי (3420):
פירוט נושאי הלימוד בהתמחות בישול מלונאי:
אפייה מלונאית (3430):
פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.