עקרונות לתזונה בריאה
הקניית ידע ומיומנויות ועיצוב התנהגות בריאותית מאוזנת מתוך היכרות עם מאכלים מסורתיים של אוכלוסיות שונות בישראל, חשיפה להרכבם התזונתי של מאכלים מסורתיים על חסרונותיהם ועל יתרונותיהם, ההיסטוריה של המזון בארץ ישראל, היכרות עם מיתוסים בנושא תזונה ופיתוח יכולת חשיבה ביקורתית.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
אולי תתעניינו גם ב...
שמירה על היגיינה אישית וסביבתית
היגיינה לכיתה ב: שמירה על היגיינה מקטינה את הסיכון להעביר חיידקים ונגיפים ממקום למקום וכך מונעת הידבקות במחלות.
שמירה על היגיינה אישית וסביבתית
היגיינה לכיתה ג: שמירה על היגיינה מקטינה את הסיכון להעביר חיידקים ונגיפים ממקום למקום וכך מונעת הידבקות במחלות.
שמירה על היגיינה אישית וסביבתית
היגיינה לכיתה א: הגברת מודעות לשמירה על היגיינה אישית וסביבתית
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!