דלג אל

העשרה - ראש השנה במדע וטכנולוגיה

ראש השנה במדע וטכנולוגיה

מקבץ פעילויות לכבוד ראש השנה בנושא דבש, רימון, שופר, אנרגיית קול ועוד. 

שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים

כיתה
נושא מרכזי
{{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
אחלה שיעור
הכנתם לכיתה שיעור
מקורי ומעניין?
אל תשמרו אותו לעצמכם.
שתפו אותנו!
המרחב הפדגוגי

 נא למלא שדה זה

אולי תתעניינו גם ב...

העשרה - חנוכה ומדע
מגוון פעילויות והתנסויות במדע ובטכנולוגיה הקשורים לחג החנוכה
הִידְרוֹסְפֵרָה – פני כדור הארץ מכוסים ברובם במים
פני כדור הארץ מכוסים ברובם במים. המים עוברים בין סביבות שונות, אך רק חלק מזערי מכמות המים (פחות ממאית) על פני כדור הארץ הם מים ראויים לשתייה
חשיבות המגוון בצמחים
האם ניתן לייצר רהיטים מפטריות? מהי חשיבות הצמחים לאדם? אילו פתרונות טכנולוגיים משפרים ומקדמים את יכולתו של האדם לגדל צמחים? כיצד מעבד ומפיק האדם חומרים מצמחים?
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.