דלג אל

היום הבין-לאומי לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות – אקדמיה ברשת

היום הבין-לאומי לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות

היום הבין-לאומי לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות מצוין בכל שנה ברחבי העולם ב-3 בדצמבר. ביום זה מעלים למודעות את חשיבות שילובם בחיי היום-יום בחברה של אנשים בעלי מוגבלות.

לרגל יום זה, אתם מוזמנים לצפות ביחד עם התלמידים בשידור חי ומקוון בהרצאתו המרתקת של אביחי שלי, בחור עיוור וכבד שמיעה, על האתגרים שחווה בחייו, וכיצד הצליח להתגבר עליהם ולהתקדם.

לפניכם מגוון תוכניות מוקלטות נוספות על אנשים ונשים מעוררי השראה המתגברים על אתגרים ומתמודדים עם מגבלותיהם. בכנסים המוקלטים נקבל המלצות לשילוב ילדים עם מוגבלויות במוסדות החינוך, בכיתה ובעת למידה מרחוק.

לומדים עם סרטונים: מדריך למורה לצפייה בסרטונים

רוצים לקבל טיפים לקראת הצפייה בסרטונים, כלים למיקוד התלמידים במהלך הצפייה ורעיונות לפעילויות בעקבותיה? 

הורידו את המדריך למורה הכולל המלצות לצפייה מודרכת באוסף הסרטונים והצעות לפעילויות נלוות.

אולי תתעניינו גם ב...

תוכניות מוקלטות לקראת החופש הגדול – אקדמיה ברשת
לקראת הקיץ שהגיע והחופש הגדול הקרב ובא הכנו בעבורכם מבחר תכניות מוקלטות לימים האחרונים של שנת הלימודים – צרכנות נבונה, בריאות הלב ושעת כושר הם רק חלק מהנושאים.
ט"ו בשבט באקדמיה ברשת
ט"ו בשבט, חג האילנות, קיבל בשנים האחרונות משמעות חדשה מֵעבר לנטיעת עצים – חג שמירת הטבע. לרגל יום זה אתם מוזמנים לצפות במגוון הקלטות ותכנים נוספים העוסקים...
פסח באקדמיה ברשת
לרגל חג הפסח אתם מוזמנים לצפות במגוון תוכניות מוקלטות אודות החג ומנהגיו
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.