השיעור המוצע לתלמידים ולעובדי ההוראה הוקלט במהלך תקופת החירום שנוצרה עקב התפשטות נגיף הקורונה בארץ ובעולם. אם זיהית בתוכן יצירה שלך שלדעתך לא ניתן לה קרדיט הולם, יש לפנות אלינו בדוא"ל כדי שנוכל לעדכן זאת. מודים על ההבנה.
במפגש נדבר על רגש שקוראים לו כעס, נצפה יחד בסרטון ונחשוב מה אפשר לעשות כשכועסים?
מצטערים...
השידור המוקלט זמין לתלמידים ועו"ה בלבד.
שלום,
נשלח עבורך קישור לשידור: כישורי חיים, גן,
הקישור לשידור:
http://pop.education.gov.il/sherutey-tiksuv-bachinuch/vod-broadcasts/broadcast-5-4/life-skills-garden-5-4
תהנו,
משרד החינוך
שיתוף שידור בלמידה מרחוק - כישורי חיים, גן
שלום,
נשלח עבורך קישור לשידור: כישורי חיים, גן,
הקישור לשידור:
http://pop.education.gov.il/sherutey-tiksuv-bachinuch/vod-broadcasts/broadcast-5-4/life-skills-garden-5-4
תהנו,
משרד החינוך
שיתוף השידור
כדי לשתף את התלמידים בשידור, העבירו את הקישור לשידור באמצעות המרחב הלימודי הכיתתי כדוגמת מרחבי לימוד באתר הבית ספרי, מערכות הניהול פדגוגי, סביבות ענן של גוגל ומייקרוסופט או בקבוצת וואטסאפ כיתתית.
תיאור השידור
נושא בתכנית הלימודים:מוקד לוויסות ולניהול של רגשות
הרחבות:
לשתף את מי שנמצא איתכם בבית ולספר לו או לה מה מכעיס אתכם.
נצייר איך מרגישים בגוף כשכועסים.
כל אחד יכול לבחור את הדרך שעוזרת לו להירגע – אפשר להכין גלגל פתרונות; להכין ספרון של כעס ולצייר איך מרגישים כשכועסים; לצייר איך הכעס נראה; לקחת נשימה עמוקה או כל רעיון אחר שעוזר לכם.
פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.
שיתוף השידור