פעילות של איתור ואיסוף מידע מכתבה, מסרטונים, ושאלות לדיון
מניעת אובדן ובזבוז מזון
אובדן מזון מתייחס למזון אשר היה מיועד למאכל אדם ומסיבות שונות לאורך תהליך ההכנה של המזון אינו מגיע למאכל על ידי האדם. אובדן מזון מתרחש בכל שלבי גידול המזון ואספקת המזון, החל משלבי הגידול, הייצור, האחסון, האריזה והעיבוד, ועד לשלבי המכירה והצריכה. מקובל להפריד בין אובדן מזון, המתייחס לאיבודי מזון במהלך שלבי הייצור, העיבוד והשיווק, לבין זריקת מזון תקין על ידי צרכנים.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
חזרה לראש הדף
סרטונים
אולי תתעניינו גם ב...
בריאות האדם ואורח חיים בריא
לאורח חיים בריא חשיבות רבה במכלול ההיבטים: תזונה נכונה, פעילות ספורטיבית, קידום בריאות (מניעת מחלות), מניעת השמנה, שמירה על היגיינה אישית, חיזוק הדימוי העצמי...
גוף האדם כמערכת
גוף האדם, בדומה לאורגניזמים מורכבים אחרים, מורכב מעשרות אלפי מיליארדים של תאים, יחידות החיים הבסיסיות, הפועלים יחד ובצורה מבוקרת, לקיים את עצמם ואת המערכת הג...
מערכות אקולוגיות
מערכות אקולוגיות הוא נושא לימוד רב תחומי המכניס את התלמידים לעולמות של יחסי גומלין בין יצורים, בין יצורים חיים לסביבה הדוממת ובין מרכיבי הסביבה הדוממים בבית ...
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!