פעילות של איתור ואיסוף מידע מכתבה, מסרטונים, ושאלות לדיון
מניעת אובדן ובזבוז מזון
אובדן מזון מתייחס למזון אשר היה מיועד למאכל אדם ומסיבות שונות לאורך תהליך ההכנה של המזון אינו מגיע למאכל על ידי האדם. אובדן מזון מתרחש בכל שלבי גידול המזון ואספקת המזון, החל משלבי הגידול, הייצור, האחסון, האריזה והעיבוד, ועד לשלבי המכירה והצריכה. מקובל להפריד בין אובדן מזון, המתייחס לאיבודי מזון במהלך שלבי הייצור, העיבוד והשיווק, לבין זריקת מזון תקין על ידי צרכנים.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
חזרה לראש הדף
סרטונים
אולי תתעניינו גם ב...
מבנה החומר: יסוד, אטום, טבלה
האטום הוא אבן הבניין של כל החומרים, והוא עצמו מורכב מכמה רכיבים. היסוד מורכב מאטומים זהים. הטבלה המחזורית מציגה את היסודות (סמל כימי). על פי מקום היסוד בטבלה...
מדען – אמוץ זהבי - Amotz Zahavii
אמוץ זהבי היה זואולוג וביולוג אבולוציוני ישראלי, פרופסור באוניברסיטת תל אביב וממייסדי החברה להגנת הטבע.
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!