פעילות של איתור ואיסוף מידע מכתבה, מסרטונים, ושאלות לדיון
מניעת אובדן ובזבוז מזון
אובדן מזון מתייחס למזון אשר היה מיועד למאכל אדם ומסיבות שונות לאורך תהליך ההכנה של המזון אינו מגיע למאכל על ידי האדם. אובדן מזון מתרחש בכל שלבי גידול המזון ואספקת המזון, החל משלבי הגידול, הייצור, האחסון, האריזה והעיבוד, ועד לשלבי המכירה והצריכה. מקובל להפריד בין אובדן מזון, המתייחס לאיבודי מזון במהלך שלבי הייצור, העיבוד והשיווק, לבין זריקת מזון תקין על ידי צרכנים.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
חזרה לראש הדף
סרטונים
אולי תתעניינו גם ב...
מדענית – מארי קירי - Marie Curie
מדענית צרפתייה ממוצא פולני, חלוצה בחקר הקרינה הרדיואקטיביות. זכתה פעמיים בפרס נובל: בשנת 1903 זכתה בפרס נובל לפיזיקה (יחד עם בן זוגה פייר קירי ועם אנרי בקרל)...
מדען – אייזיק ניוטון - Isaac Newton
פיזיקאי ומתמטיקאי אנגלי, אשר נחשב לאחד המדענים הגדולים והמשפיעים ביותר בכל הזמנים.
מדען – חיים ויצמן - Haim Weizmann
ד"ר חיים ויצמן – מדען ומדינאי, הנשיא הראשון של ישראל, ממניחי היסודות לביוטכנולוגיה המודרנית
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!