פעילות של איתור ואיסוף מידע מכתבה, מסרטונים, ושאלות לדיון
מניעת אובדן ובזבוז מזון
אובדן מזון מתייחס למזון אשר היה מיועד למאכל אדם ומסיבות שונות לאורך תהליך ההכנה של המזון אינו מגיע למאכל על ידי האדם. אובדן מזון מתרחש בכל שלבי גידול המזון ואספקת המזון, החל משלבי הגידול, הייצור, האחסון, האריזה והעיבוד, ועד לשלבי המכירה והצריכה. מקובל להפריד בין אובדן מזון, המתייחס לאיבודי מזון במהלך שלבי הייצור, העיבוד והשיווק, לבין זריקת מזון תקין על ידי צרכנים.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
חזרה לראש הדף
סרטונים
אולי תתעניינו גם ב...
קיימות ופיתוח בַּר־קַיָּמָה
פגיעת האדם במשאבי הטבע הולכת וגדלה עם השנים. פגיעה זו נעשית הן באופן ישיר, למשל בדרך של זיהום וציד, והן באופן עקיף בעקבות שינויים בסביבות החיים, דוגמת שינויי...
מערכת ההובלה באדם ובצמח
מערכת ההובלה (מחזור הדם) היא מערכת שתפקידה לספק לכל התאים החיים בגוף את כל צורכי הקיום שלהם, באמצעות הדם. היא מתווכת בין מערכות הגוף השונות. אורכם הכולל של כ...
הקשר הכימי
עולמנו לא יהיה מוכר לנו בלא הידע וההבנה של תהליכים בכימיה. חקר חומרים, פיתוח מוצרים, אנרגייה שימושית, מזונות ותרופות שאנו צורכים – לכולם קשר למדע הכימיה ותלו...
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!