דלג אל

מניעת אובדן ובזבוז מזון

מניעת אובדן ובזבוז מזון

אובדן מזון מתייחס למזון אשר היה מיועד למאכל אדם ומסיבות שונות לאורך תהליך ההכנה של המזון אינו מגיע למאכל על ידי האדם. אובדן מזון מתרחש בכל שלבי גידול המזון ואספקת המזון, החל משלבי הגידול, הייצור, האחסון, האריזה והעיבוד, ועד לשלבי המכירה והצריכה. מקובל להפריד בין אובדן מזון, המתייחס לאיבודי מזון במהלך שלבי הייצור, העיבוד והשיווק, לבין זריקת מזון תקין על ידי צרכנים.

שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים

כיתה
נושא מרכזי
{{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
אחלה שיעור
הכנתם לכיתה שיעור
מקורי ומעניין?
אל תשמרו אותו לעצמכם.
שתפו אותנו!
המרחב הפדגוגי

 נא למלא שדה זה

אולי תתעניינו גם ב...

מדען – חיים ויצמן - Haim Weizmann
ד"ר חיים ויצמן – מדען ומדינאי, הנשיא הראשון של ישראל, ממניחי היסודות לביוטכנולוגיה המודרנית
עולם התזונה : הזנה באדם ובצמח
המזון, תחילתו בפוטוסינתזה והמשכו בשינויים החלים במולקולת הגלוקוז המאפשרים בניית שמנים וחלבונים. מלבד היות התזונה צורך קיומי, למזון הקשר חברתי ובריאותי
העשרה - ט"ו בשבט בראי המדע
ט"ו בשבט הוא חג מיוחד, ובאים בו לידי ביטוי היבטים מגוונים ממקורות חקלאיים בצד המסורת היהודית ומנהגי החג
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.