פעילות של איתור ואיסוף מידע מכתבה, מסרטונים, ושאלות לדיון
מניעת אובדן ובזבוז מזון
אובדן מזון מתייחס למזון אשר היה מיועד למאכל אדם ומסיבות שונות לאורך תהליך ההכנה של המזון אינו מגיע למאכל על ידי האדם. אובדן מזון מתרחש בכל שלבי גידול המזון ואספקת המזון, החל משלבי הגידול, הייצור, האחסון, האריזה והעיבוד, ועד לשלבי המכירה והצריכה. מקובל להפריד בין אובדן מזון, המתייחס לאיבודי מזון במהלך שלבי הייצור, העיבוד והשיווק, לבין זריקת מזון תקין על ידי צרכנים.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
חזרה לראש הדף
סרטונים
אולי תתעניינו גם ב...
מדענית – עדה יונת - Ada Yonath
ביוכימאית ישראלית, פרופסור מן המניין בפקולטה לכימיה במכון ויצמן למדע, המתמחה בקריסטלוגרפיה של חלבונים. מחקריה עוסקים במבנהו ובפעולתו של הריבוזום.
מדען – חיים ויצמן - Haim Weizmann
ד"ר חיים ויצמן – מדען ומדינאי, הנשיא הראשון של ישראל, ממניחי היסודות לביוטכנולוגיה המודרנית
קיימות ופיתוח בַּר־קַיָּמָה
פגיעת האדם במשאבי הטבע הולכת וגדלה עם השנים. פגיעה זו נעשית הן באופן ישיר, למשל בדרך של זיהום וציד, והן באופן עקיף בעקבות שינויים בסביבות החיים, דוגמת שינויי...
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!