דלג אל

תהליכי שינוי בחומרים- כיתה ב

תהליכי שינוי בחומרים- כיתה ב

מקבץ פעילויות ללימוד נושאי איפיון, שימוש ושינויים בחומרים באמצעות הנדסה הפוכה, למידה חוץ כיתתית, משימות דיגיטליות ועוד.

שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים

כיתה
נושא מרכזי
{{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
אחלה שיעור
הכנתם לכיתה שיעור
מקורי ומעניין?
אל תשמרו אותו לעצמכם.
שתפו אותנו!
המרחב הפדגוגי

 נא למלא שדה זה

אולי תתעניינו גם ב...

התאמות צמחים ובעלי חיים לסביבתם
מגוון היצורים בטבע משקף את השוני בצורתם, במבנה גופם ובאורח חייהם. מגוון היצורים משקף גם את ההתאמה הקיימת בין יצורים חיים לבין סביבתם במבנה גופם ובהתנהגותם.
מיון יצורים חיים לרגל יום המשפחה
בעלי החיים ממוינים למחלקות שונות כגון יונקים, זוחלים, עופות, דגים, חרקים ומחלקת דו-חיים. ביחידה זו נעסוק במאפייני המחלקות, במיון מדעי, באחידות ובשוני בבעלי חיים
העשרה - ראש השנה במדע וטכנולוגיה
מקבץ פעילויות לכבוד ראש השנה בנושא דבש, רימון, שופר, אנרגיית קול ועוד.
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.