כנסים, אירועים וימי עיון

זמן מחול

מועדי הדרכות עם צוות הפיקוח על החינוך למחול:
במהלך השנה צוות הפיקוח על החינוך למחול מזמין אתכן ואתכם להיפגש איתנו להדרכות קצרות וממוקדות במגוון נושאים ושלבי גיל.

רוקדים שורשי עמ"י


שמרו את היום! "רוקדים שורשי עמ"י" - כנס מחול במחוז תל אביב ייתקיים ביום חמישי, 12.3.26 כ"ג באדר תשפ"ו.

כנס מחול בחמ"ד


שמרו את התאריך! - כנס מגמות מחול בחמ"ד ייתקיים
ביום שני, 23.3.26 ה' בניסן תשפ"ו.

ערב רסיטל מחול וערב עבודות נבחרות


שמרו את היום! השנה ייתקיימו שני מופעים: בשעה 18:00 , "ערב רסיטל" מחול ובו יופיעו תלמידי מגמות מחול בסולו ובהמשך בשעה 20:00 "ערב עבודות נבחרות". יום שלישי, 2.6.26 י"ז בסיון תשפ"ו, מרכז סוזן דלל תל אביב.

סיכום פסטיבל נוכחות

פסטיבל נוכחות של אגף אמנויות משרד החינוך מתקיים זו השנה השלישית. תלמידי מגמות אמנויות מכל הארץ לרבות מחול. תודה לעמותת הכוריאוגרפים והיוצרים על השותפות. תודה למגמות המחול שהשתתפו!

סיכום יום עיון בחינות בגרות חיצוניות במחול תשפ"ו

סיכום כנס מורי אמנויות מחוז צפון


כנס אמנויות וSEL
ב-10.12.26 נערך בכפר גלעדי כנס בנושא למידה רגשית וחברתית באמנויות. הכנס היווה תוצר של שיתוף פעולה מעמיק בין אגף שפ"י לאגף אומנויות. שיתוף פעולה שהוליד את נייר העמדה SEL ואמנות, במטרה ליצור קשר הדוק ומודע בין האמנויות לאתגרים של החינוך הרגשי והחברתי בתקופה של אחרי המלחמה. הכנס התקיים במוזיאון הנודד זומו בכפר גלעדי ותן מקום לתערוכה מרשימה ומרגשת של אמנות ויצירה כהתמודדות לחווית הפינוי של תושבי הצפון.
המפגש היה רב תחומי ונכחו בו כ-100 מורים לאמנויות השונות. המורים והמורות נפגשו עם נייר העמדה, שוחחו על התפקיד המהותי של אמנויות בפיתוח חוסן ומודעות עצית בקרב תלמידים, וחוו סדנאות בתחומים השונים. בסוף הכנס צפינו בהצגה "התפוח לא נופל" מאת מיכל כהן-תושבת מטולה.
רוני אדר- מדריכה מחוזית למחול, מחוז צפון

סיכום יום עיון שורשי עמ"י - טכניקה, כוריאוגרפיה ומחול לכל


יום עיון שורשי עמ"י - טכניקה, כוריאוגרפיה ומחול לכל בשיתוף להקת קמע, התקיים ביום שלישי, 16.12.25, כ"ו בכסלו תשפ"ו.