מרוץ "רצים לזכרם" הוא מיזם הנצחה ייחודי. זהו מרוץ שבו בשעה אחת בשִלהי יום הזיכרון נצא כולנו לצבוע את הרחובות בכחול-לבן למען הנופלים.
במרוץ "רצים לזכרם" אין מוזיקה או סרט הזנקה, גם לא מודדים זמנים, ואין בו מנצחים או מפסידים. זהו ירוץ שכולם רצים בו בכוונה אחת לאומית – לזכור את הנופלים.
מאחורי המיזם עומדת עמותת "דרך הרגליים" העמותה אחראית לקיום המרוץ בכל שנה ומקדמת אותו למיזם לאומי. הכנסות מהמיזם מועברות תרומה לארגונים ולעמותות הפועלים לקידום נושאים חברתיים בישראל דרך פעילות ספורטיבית.
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל
לאורך ההיסטוריה של מדינת ישראל היה הספורט חלק בלתי נפרד, לטוב ולרע. בכל שנה אנו מציינים את יום הזיכרון בטקסים מיוחדים, באירועי ספורט ובאזכרות. עלינו להמשיך את הזיכרונות וללמד את התלמידים על המאורעות השונים שקרו לאורך קוּם המדינה. חשוב להציג כיצד הספורט והחינוך לאורח חיים פעיל משתלב ביום מיוחד זה.
שיוך לכיתות ונושאים מרכזיים בתוכנית הלימודים
- כיתה
- נושא מרכזי
- {{m.label}}{{$last ? '' : ', '}}
רצים לזכרם
טבח הספורטאים באולימפיאדת מינכן
אולי תתעניינו גם ב...
טבח הספורטאים באולימפיאדת מינכן
חומרי הוראה ולמידה למורי החינוך הגופני בחטיבה העליונה בנושא טבח הספורטאים באולימפיאדת מינכן
פעילות גופנית וענפי ספורט אישיים
מאפייני מקצועות הספורט האישי בענפים השונים, מיומנויות, אימונים ופיתוח מרכיבי כושר
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!