דלג אל

מאפיינים

הגן העתידי:
למידה במרחבי חיים, ביטוי אישי
סביבות למידה:
מחוץ לגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. כישורי חיים: מוקד בין אישי, מוקד לוויסות וניהול רגשות
  2. מדע וטכנולוגיה: חינוך סביבתי

אודות הפעילות

גן יער במהותו נמצא מחוץ לכותלי הגן ומאפשר לילדים להיות במרחבים פתוחים טבעיים ומגוונים: חורשה, אחו, יער, חוף ים. בהרצאה זו, רון מלצר, מנהל גן קשת, מציג את תפיסתו על מהות גן יער. ההרצאה מתייחסת לערכים המהותיים של הפעילות בגן יער, ליתרונות החינוכיים ולהזדמנויות להתפתחות הילד בהיבטיה השונים.

אולי תתעניינו גם ב...

מה גיליתי היום בחוץ?
כל יציאה החוצה טומנת בחובה גילויים חדשים! השהייה בטבע היא חוויה רב חושית שמפעילה את הגוף, הראש והרגש וכך הלמידה מתרחשת בכל מקום
זמנים חדשים בגן
האם יש דרך אחרת לנהל את הזמן בגן? מה יכולה להיות ההשפעה של ניהול זמן מקורי על האקלים בגן? מי קובע את הזמנים בגן ? על כל זאת ועוד, בסרטון זמנים חדשים בגן
מתן החול וההר הגדול
האזנה לסיפור והצעות למגוון פעילויות
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.