דלג אל

מורשת קהילתית בגן – רוקדים ריקוד מסורתי

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

הגן העתידי:
ביטוי אישי, קהילתיות
סביבות למידה:
כל הגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. מורשת ומסורת: מסורת וחגים

אודות הפעילות

ילדי גן הפרחים במושב עגור לומדים לרקוד את ריקודי העדה מסבתות המתארחות בגן. לימוד הריקודים המסורתיים בלווי שירה של נשות העדה, והתלבושות המיוחדות מחזקים את הקשר הבין דורי ואת השייכות למורשת הכורדית.

אולי תתעניינו גם ב...

תוכנית לימודים – מדע וטכנולוגיה לגיל הרך
תוכנית הלימודים במדע ובטכנולוגיה לגיל הרך היא חוליה נוספת בשרשרת הפעולות שמשרד החינוך יוזם כדי לבסס ולחזק את העיסוק בנושאים אלו בגני הילדים.
גמישות וניידות במרחבי משחק בגן העתידי
בסרטון ניתן לראות כיצד סביבת המשחק משנה את פניה כאשר הילדים משתמשים ב"חומרים פתוחים" ויוזמים מרחבי משחק המעודדים אינטראקציות בין אישיות
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.