דלג אל

סורגים קשר חם

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

הגן העתידי:
ביטוי אישי, מיומנויות אישיות
סביבות למידה:
כל הגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. כישורי חיים: מוקד האני, מוקד לוויסות וניהול רגשות, מוקד בין אישי

אודות הפעילות

סורגים קשר חם הינה פעילות המתקיימת בגן חצב בחדרה לאורך השנה. הקשר בפעילות זו מקבל ביטוי רב משמעי: קשר במובן של סריגת צעיף במשותף ילדי הגן, הגננת והבית. קשר גם במובן של מפגש אישי רגשי בין גננת לבין ילד, בין ילדים לבין עצמם ובין הגן לבית.

אולי תתעניינו גם ב...

סימני דרך – חפש את החמץ (המטמון)
פעילות חוץ "חפש את החמץ" של שתי קבוצות המלוות באנשי צוות. ביצוע מסלול ומשימות במהלכו עד הגעה לנקודת הסיום לפעילות משותפת של שתי הקבוצות
מצעד הספרים – שיח סביב הספר "אני אוהב" יהונתן גפן
בסרטון נצפה בשיח חווייתי בקבוצה קטנה של גננת וילדים סביב הספר "אני אוהב" מאת יהונתן גפן, מהספרים שהשתתפו במצעד הספרים על שם מרים רות
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.