דלג אל

פעולות ופעילויות להעלאת מודעות לאלרגייה למוצרי מזון

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

הגן העתידי:
קהילתיות, יזמות ויצרנות, ביטוי אישי, ידע בין תחומי
סביבות למידה:
כל הגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. חינוך גופני: חינוך לבריאות

אודות הפעילות

אלרגייה למזון היא תופעה שכיחה. בגני הילדים לומדים תלמידים עם אלרגייה למוצרי מזון שונים בדרגות שונות. במדריך זה תמצאו רעיונות לפעולות ולפעילויות להיערכות, לטיפוח הידע והמודעות ולחינוך ערכי לילדי הגן, הצוות והקהילה.

אולי תתעניינו גם ב...

שחזור טיול באמצעות תיעוד
בסרט אנו רואים כיצד אביגיל ושלוש מילדות הגן משחזרות בצוותא את הטיול האחרון בעזרת התיעוד שהילדים הכינו בזמן הטיול
المنهج باللغة العربيّة
المنهج التعليمي في التربية البدنية لسنّ الطفولة المبكّرة هو منهج تتابعي – يبدأ في الروضة قبل الإلزامية وينتهي مع نهاية الصف الثاني
תפיסת הזמן אצל הילד בגן
מהם ההיבטים העיקריים בהתפתחות מושג הזמן ובאיזה אופן תורם השיח בגן להתפתחות זו? על כך ועוד בהרצאתה של פרופסור חוה תובל
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.