דלג אל

ריבוי אוריינויות ברחוב בן יהודה

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

הגן העתידי:
ביטוי אישי, ידע מתחומי הליבה
סביבות למידה:
חצר הגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. שפה ואוריינות: מכוונות לספר

אודות הפעילות

ברחוב הקרוי על שמו של אליעזר בן יהודה, מחייה השפה העברית, ממוקם גן אשחר. בחצר הגן הוקם רחוב דמוי מציאות, הנושא אף הוא שם זה, ובו נחשפים הילדים למגוון אוריינויות (אוריינות מתמטית, אוריינות חזותית, אוריינות שפתית) מתחומי הדעת השונים באמצעות שלטים, תמרורים, תפריטים ועוד.

אולי תתעניינו גם ב...

חוגגים את זה בריא – פורים
משרד החינוך בשיתוף התכנית הלאומית אפשרי בריא - משרד הבריאות, ממליצים על חגיגת פורים שמחה, בריאה ופעילה
منتجون ومبدعون في البستان
تهيئة وتوفير مساحات متعددة للإنتاج الحرّ في الروضة والبستان.
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.