דלג אל

שילוב משחקי חשיבה דיגיטליים בגן

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

הגן העתידי:
מיומנויות קוגנטיביות
סביבות למידה:
פנים הגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. מדע וטכנולוגיה: עולם מעשה ידי אדם

אודות הפעילות

משחקי חשיבה משחקים על השטיח, על הרצפה וגם במחשב. חוקי המשחק זהים והפעילות מעט שונה. המחשב אוכף חוקים, מציע חלופות, מכוון כשטועים, מאפשר לילדים לשמור מצב ולהמשיך כשירצו שוב לשחק.

מדיה דיגיטלית הינה חלק מהסביבה החינוכית היא מזמנת מגוון התנסויות אורייניות, מפגש וירטואלי עם עולמות רחוקים והתנסויות בחקר. אנו צורכים ויוצרים במדיה זו דרך מסכים המגיעים ומזמנים אינטראקציות מגוונות.
מסכים אלו מציעים לנו סביבות דיגיטליות לחשיבה ופעולה. בסרטים המוצגים אנו בוחנים את המאפיינים של סביבות אלו והתרומה שלהם להתפתחות הילד במסגרת הגן.

לסרטונים נוספים קשורים

אולי תתעניינו גם ב...

אקדמיה ברשת: נייר למחשבה ואוריגמי
אקדמיה ברשת – הרצאות בנושאים מתמטיים "נייר למחשבה ואוריגמי" עם דפנה עובדיה
יום ההליכה העולמי
יום ההליכה העולמי מתקיים בכל שנה בסוף חודש אוקטובר, במטרה לעודד ולהגביר את הפעילות הגופנית ולקדם אורח חיים בריא.
סדנאות בכנס מוזיקה בשגרת הגן העתידי
אוגדן הרצאות הכנס מוזיקה בשגרת הגן העתידי
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.