דלג אל

משוחחים סביב לוח תכנון שנתי

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

הגן העתידי:
ידע מתחומי הליבה
סביבות למידה:
פנים הגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. מתמטיקה: מושג המספר

אודות הפעילות

לוח תכנון שנתי מזמן שיחה סביב נושאים הקשורים בזמן. הגננת מציפה אירועים משמעותיים בחיי הילדים ומתייחסת למערכות הסמלה שונות.

סרטונים נוספים קשורים

אולי תתעניינו גם ב...

משחקים של פעם – 60 שנות משחק
לרגל חגיגות שנות השישים למדינה הפיק הפיקוח הארצי על החינוך הגופני במשרד החינוך ספר המאגד בתוכו 60 משחקי ילדות של פעם.
סדנה להכנת משחקים עם ילדים – עם רונית פרידמן ומיכל ג'ראד – הרצאה לגננות ולגננים
הרצאה מקוונת לגננות בנושא יצירת משחקים עם ילדי הגן – הזדמנות לקידום ולפיתוח של מושגים מתמטיים בגן הילדים.
אומנות ותיאטרון בעדשת המצלמה
הסרטון מתייחס לקידום חינוך אומנותי בגן ומציג מה ילדי הגן מגלים כשהם מביטים דרך עדשת המצלמה, ואיך אפשר לשחק וליצור תיאטרון אומנותי ודינמי בלחיצת כפתור
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.