דלג אל

נייר למחשבה ואוריגמי

למאגר חומרי ההוראה

מאפיינים

הגן העתידי:
יזמות ויצרנות, ביטוי אישי, למידה במרחבי חיים, ידע מתחומי הליבה, ידע בין תחומי, ידע תהליכי, מיומנויות קוגנטיביות, מיומנויות תוך אישיות, מיומנויות אישיות, ידע עולם
סביבות למידה:
כל הגן
מעגל השנה:
כל השנה

תחומי דעת ונושאים מרכזיים:

  1. מתמטיקה: תחושה מרחבית וגיאומטריה

אודות הפעילות

בהרצאה מציגה דפנה עובדיה, מנהלת גן כלנית בקיבוץ עינת, כיצד לשלב קיפולי נייר (אוריגמי) בגן. זו פעילות של אתגר ויצירתיות ועוגן ללמידה משמעותית וחווייתית בתחומי המתמטיקה והטכנולוגיה.

אולי תתעניינו גם ב...

פעילות בחומרים בגיל שלוש
המאמר עוסק בפעילות הרב חושית של בני שלוש בעת מגע בחומרים שונים בגן הילדים, בתהליכי התפיסה ובפיתוח המיומנויות
בניית דגמים של גרמי שמיים
בסרטון זה נצפה בילדי גן שדמית בגבעתיים מתכננים ויוצרים דגמים של גרמי שמיים
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!

פורטל זה נבנה עבור מורים ונועד לשימוש צרכי חינוך בלבד. העמוד מכיל קישורים לאתרים חיצוניים שאינם אתרי משרד החינוך. תוכן אתרים אלה וכל המוצג בהם (לרבות פרסומות) הינו באחריות בעלי האתרים בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי או שיש לכם הצעות או הערות בנוגע לתוכן, באפשרותכם לפנות אלינו בקישור זה.