שחזור טיול באמצעות תיעוד
למאגר חומרי ההוראהמאפיינים
- הגן העתידי:
- למידה במרחבי חיים
- סביבות למידה:
- מחוץ לגן
- מעגל השנה:
- כל השנה
- מדע וטכנולוגיה: עולם מעשה ידי אדם, יצורים חיים – בעלי חיים וצמחים
תחומי דעת ונושאים מרכזיים:
אודות הפעילות
ילדי גן גבעת משואה והגננת אביגיל נוהגים לצאת לטייל בסביבת הגן. אחד המסלולים החביבים עליהם הוא במורדות גבעת משואה הסמוכה. במהלך הטיול הם מגלים מה הצבע השולט בטבע, מה התחדש בגבעה ועוד.
עם סיום הטיול הם מתעדים את המסלול ואת התחנות השונות בהן עצרו ובקרו. בסרט אנו רואים כיצד אביגיל ושלוש מילדות הגן משחזרות בצוותא את הטיול האחרון בעזרת התיעוד שהילדים הכינו בזמן הטיול.
אולי תתעניינו גם ב...
بستانٌ على شاطئ البَحر
يخرج الأطفالُ في جولةٍ أسبوعيّةٍ إلى الشّاطئ القريب، حيث توفّر لهم هذه البيئةُ الطبيعيّةُ فرَصًا للتعلّم من خلال سياقٍ حيويٍّ نشِطٍ، ممتعٍ ومثيرٍ للاهتمام.
יוצרים בטבע עירוני
בסרטון ניתן לראות שלוש קבוצות קטנות של ילדים העוסקים ביצירה בחומרים מהטבע ,מחוץ לגן, בתיווך הצוות החינוכי
הרעיון שלכם כאן!
אם גם לכם יש מערך שעור רב כשרון או רעיון מקורי, מעניין, שמצית את הדמיון, מעורר את החושים ומפיח חיים בשיעורים- שלחו לנו אותו!